<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=372626333464859&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Volvo XC60

Gata de noi aventuri?

Aplicații Google integrate | Tehnologie mild hybrid | 4 ani garanție

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată.

Design inteligent pentru aventuri fără compromis

SUV-ul de dimensiuni medii de la Volvo vine cu cele mai noi tehnologii pentru a-ți oferi o experiență unică la volan. De la aplicațiile Google integrate până la sisteme unice de asistență și siguranță în trafic, de la design-ul cu elemente hi-tech până la motorizarea mild hybrid pentru emisii reduse și economie de combustibil, Volvo XC60 este dinamic, sigur și eficient.

HubSpot Video

Călătorii mai responsabile cu tehnologia mild hybrid

Modelele mild hybrid de la Volvo recuperează energia produsă la frânare și o stochează într-o baterie de 48 V. Ulterior, energia este utilizată pentru un comportament dinamic și rafinat la pornire și accelerare și pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile nocive pentru mediu. 

„Hei, Google...”

Google Assistant, Google Maps și Google Play în mașina ta: cele mai avansate sisteme de navigare și comandă vocală pentru toate aplicațiile pe care le folosești în fiecare zi sunt toate disponibile nativ pe Volvo XC60.

03 Google Maps
Google Maps integrat
04 Google Apps
Aplicațiile tale preferate

Confort fără egal

Cu sistemul audio Bowers & Wilkins, muzica ta preferată nu s-a auzit nicicând așa de bine. Iar sistemul avansat de purificare a aerului păstrează minim 95% din particulele dăunătoare PM 2,5 afară din habitaclu.

05 BW audio_2-1
Experiență acustică desăvârșită
06 aer
Aer mai curat în interior

Siguranța asistată este în ADN-ul Volvo XC60

De la primele centuri de siguranță cu fixare în trei puncte și până în zilele noastre, misiunea Volvo a fost creșterea siguranței și îmbunătățirea sistemelor de asistență ale șoferului pentru eliminarea accidentelor grave.

Iar cel mai inteligent Volvo XC60 de până acum este pregătit să te însoțească în deplină siguranță pentru tine și pentru cei dragi.
07 car-hud-40
Afișaj Head-Up
08 car-steeringwheel-40
Tehnologii de asistare
09 car-cta-40
Cross Traffic Alert
10 car-collisionavoidence-40
Evitarea coliziunilor
11 car-blis-40
Asistență unghi mort
12 360camera-40
Sistem camere 360°
* Unele funcții și echipamente sunt disponibile doar opțional. Mai multe detalii, la consilierii de vânzări Cybernet Autocenter. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.