<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=372626333464859&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Volvo XC40

Pentru toate
ipostazele tale

Mild-hybrid | Plug-in hybrid | 100% electric

Completează formularul de mai jos pentru a primi o ofertă personalizată.

Pentru toate ipostazele tale

Inteligent. Versatil. Mai actual ca oricând. Fă cunoștință cu SUV-ul nostru compact – pentru toate ipostazele tale: versiuni hibride și 100% electrice pentru o mobilitate rafinată și armonioasă.

Călătorii mai responsabile cu tehnologia mild-hybrid

Modelele mild-hybrid de la Volvo recuperează energia produsă la frânare și o stochează într-o baterie de 48 V. Ulterior, energia este utilizată pentru un comportament dinamic și rafinat la pornire și accelerare și pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile nocive pentru mediu.

„Hei, Google...”

Google Assistant, Google Maps și Google Play în mașina ta: cele mai avansate sisteme de navigare și comandă vocală pentru toate aplicațiile pe care le folosești în fiecare zi sunt toate disponibile nativ pe Volvo XC40.

G-1
Google Maps integrat
G-2
Aplicațiile tale preferate

Descoperă armonia interioară

Designul contemporan și materialele selectate cu atenție caracterizează fiecare detaliu. Centrat pe confort, calitatea materialelor și versatilitate, interiorul SUV-ului XC40 se simte, după puțin timp, ca a doua casă.

C-1
Descoperă-ți cea de-a doua casă
C-2
Soluții flexibile pentru transport

Siguranța asistată este în ADN-ul Volvo

De la primele centuri de siguranță cu fixare în trei puncte și până în zilele noastre, misiunea Volvo a fost creșterea siguranței și îmbunătățirea sistemelor de asistență ale șoferului pentru eliminarea accidentelor grave.

Tu ne-ai cerut, noi am livrat. Descoperă detaliile inteligente și tehnologia de asistare necesare stilului tău de viață alături de Volvo XC40.
device-40
Google integrat
08 car-steeringwheel-40
Tehnologii de asistare
09 car-cta-40
Cross Traffic Alert
10 car-collisionavoidence-40
Evitarea coliziunilor
11 car-blis-40
Asistență unghi mort
12 360camera-40
Sistem camere 360°
* Unele funcții și echipamente sunt disponibile doar opțional. Google integrat este disponibil pentru modelele XC40 mild hybrid și XC40 Recharge pur electric. Mai multe detalii, la consilierii de vânzări Cybernet Autocenter. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.