Despre Cybernet Autocenter Bacău

Despre Cybernet Autocenter

Cu o experiență de peste 20 de ani pe piața auto premium din Moldova, Cybernet Autocenter este astăzi un nume de referință în domeniu. Cu o echipă profesionistă, orientată spre înțelegerea și satisfacerea rapidă și eficientă a nevoilor clientului, Cybernet Autocenter livrează mai mult decât o mașină: clienții noștri au parte de o experiență completă și personalizată, atât pe partea de retail cât și pe aftersales.

Volvo reprezintă echilibrul perfect dintre o cultură de business modern și responsabil și tradiția unor valori fundamentale: calitate, siguranță și grija pentru oameni și mediul înconjurător. Tradiția de peste 95 de ani a brandului este construită pe principii de respect, responsabilitate și încredere, iar reziliența sa în tot acest timp reprezintă o probă elocventă a capacității sale de inovare continuă și de adaptare organică.

Echipa noastră

Ne mândrim cu o echipă profesionistă, ce își conduce activitatea într-un mod responsabil, cu respect pentru oameni și pentru mediul în care cu toții trăim, și este pregătită să ofere servicii personalizate de calitate premium. Misiunea noastră este aceea de a face viața oamenilor mai ușoară, mai sigură și în final mai bună. Astăzi, mai mult ca niciodată, echipa Cybernet Autocenter se concentrează în jurul a 3 valori: siguranță, calitate și grijă pentru mediu.

mircea-placinta

Mircea Plăcintă

General Manager

Sales Department

Service Department

Showroom

Service